KOKEMUS KESÄLTÄ 27.7.2017

Kävimme vieraidemme kanssa viime viikon torstaina Aittakahvilassa ja kokemus kruunasi jo muutenkin onnistuneen päivämme Laukossa. Myyjä sanoi sinun leiponeen tarjottavat. Ne olivat erinomaisia ja sillä kertaa vuorossa ollut myyjä hoiti osuutensa ammattilaisen ottein ja erittäin ystävällisesti. Ja kun vielä ympäristökin oli viihtyisä, toivomisen varaa ei juuri jää.

Jos jotain haluaa vielä parantaa, se voisi olla opastus. Olimme hyvin lähellä ajaa onnemme ohitse, mutta onneksi oli monta kahvintuskaista silmäparia etsimässä niin löydettiin kuitenkin keitaalle eikä todellakaan tarvinnut pettyä!

 

Hienoa toimintaa, tätä lisää!

 

 

Terveisin

 

Juha

Aittakahvila avoinna tänä kesänä su 6.8.2017 klo 19 asti. Tule ja nauti vielä kun se on mahdollista!

Tessa ja Viola kutsuvat latvialaisen ystävänsä (keskellä) kanssa kaikkia jälleen palveltaviksi sunnuntaista 25.6.2017 alkaen!

Jerina vei tänään Aittakahvilan ensimmäistä kertaa vähempien ihmisten luo 22.7 kilometrin päähän Aittakahvilasta. Ikimuistettava kokemus kaikille osapuolille!

Aittakahvilan tunnelmaa by Inka Valtamo 2017.

AITTAKAHVILA TOIVOTTAA KAIKKI TERVETULLEEKSI JUHLISTAMAAN SUOMEN ITSENÄISYYDEN 100 VUOTISJUHLAKESÄÄ OPPILAIDEN PALVELTAVINA AITTAKAHVILASSA

Mainosmiehiä tienvarsiin kaivataan tällekin kesälle!

Meillä voitte maksaa myös maksukorteilla ja toivomme turvallisuuden takia, että asiakkaat suosisivat ensisijaisesti kortteja!

Aittakahvila on 27.4.1996 toimintansa aloittanut Vesilahden yläasteen oppilaiden oma yritys. Kahvilan avasi hienossa juhlassa silloinen Hämeen läänin maaherra Kaarina Suonio. Kahvilan toiminnan käynnistämiseen päätyttiin aikana, jolloin 1990-luvun laman jäljiltä ei juuri löytynyt yläasteikäisile nuorille kesätöitä.

Käynnistämisvaiheessa valtavan työn teki Vesilahden yläasteen oppilaskunnan tukiyhdistys ry (koulun vanhempainyhdistys) ja sen puheenjohtaja Pekka Ahtiainen.

20-vuotisjuhlaa vietettiin 19.7.2015. Aittakahvilan avasi 27.4.1994 maaherra Kaarina Suonio, Tähän mennessä Aittakahvilan kautta on saanut kahden viikon kesäpestin noin 270 Vesilahden yläasteen oppilasta ja lisäksi kahvilassa on ollut harjoittelemassa 57 Vesilahden yläasteen ystävyyskoulun Draudziga Aicinajuma Cesu Valts Gimnaziumin oppilasta.

Kesälle 2016 valmistellaan hieman erilaista toimintakuviota. Työhän valitaan edelleen Vesilahden yläasteen oppilaita, mutta taustatukena toimintaa kesän aikana pyöritettäessä on Isenge Club. Yhteistyö on sikäli luontevaa, että Aittakahvilassa ollut viimeisen seitsemän vuoden aikana Vesilahden yläasteen Afrikka-hankkeita tukevaa toimintaa, viime kesänä Isenge Club Shop. (Päätös tulevan kesän toiminnasta pyritään tekemään 26.2.2016 mennessä, kunhan olemme saaneet tiedoksi kunnan tilojen käytölle asettaman vuokran.)

3.7.2016 Senegal-päivä.

3.7.2016